2018-2019 Lisansüstü Güz Başvuruları

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, “Manisa Celal Bayar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin” ilgili maddeleri uyarınca Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Yüksek lisans ve Doktora öğrenimine adaylık için başvurular öncelikle internet üzerinden online olarak

6 - 14 Ağustos 2018

tarihleri arasında yapılacaktır. Online olarak sisteme yüklenen her türlü belgenin aslı kesin kayıt esnasında Enstitü Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilecektir. Online Başvuru esnasında beyan edilen bilgiler ile teslim edilen belgelerdeki bilgiler arasında çelişki bulunan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir. Adaylar sınav giriş belgelerini internet üzerinden online olarak alacaklardır. Başvurular için gerekli koşullar ve belgelere aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

DOKTORA PROGRAMLARI

ADAYLARIN BAŞVURULARDA DİKKAT ETMELERİ GEREKLİ HUSUSLAR

1. Tüm başvuru işlemleri online olarak gerçekleştirilecektir.

2. Adayların bilgilerinin eksiksiz ve doğru girilmesinden adayların kendileri sorumludur

3. Başvuru süresince Enstitümüz tarafından adaylarla ilgili her hangi bir düzeltme yapılmayacaktır.

• Eğitim Kataloğu
  • İz-Çev